Fullback

Catalogusprijs vanaf € 34.788*
Gamma

Overzicht

Fiat Professional Fullback

Diesel
150 - 180 CV / 113 - 133 kW
6,9 - 7,5 (l/100km)
2
Euro6d-TEMP
Handgeschakeld - Automatisch
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs BTW incl.

Details

Beschrijving voertuig

Ruw, functioneel en erg stijlvol

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Design

Alleen het beste voor uw werk.

We weten hoeveel tijd u voor het werk onderweg doorbrengt. Daarom hebben we voor u een comfortabele, aantrekkelijke pick-up gebouwd, waarvan elk detail met veel aandacht afgewerkt is. Een ruime cabine met airconditioning, ergonomische stoelen met stoffen bekleding, en alle opties die u zich kunt wensen. Probeer hem zelf uit! En stoppen met werken wordt plots minder aantrekkelijk. Comfort.

 

Een en al kunde

De Fullback dankt zijn krachtige persoonlijkheid aan zijn schitterende design met stijlvolle details zoals het eenvoudige en sierlijke rooster vooraan de bodemplaat, of de verchroomde sierelementen.

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

Nooit achteromkijken?

Uw Pick-up parkeren is geen enkel probleem. Dankzij de achteruitrijcamera hebt u een ideaal zicht om te manoeuvreren.

 

Houd uw aandacht bij het werk

Jaszak of broekzak? U hoeft niet meer te zoeken naar de sleutels van uw pick-up. Met keyless Entry volstaat het dat u ze bij u hebt om uw Fullback te vergrendelen en ontgrendelen.

 

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Prestaties en veiligheid

Veiligheid

 

Airbags

De Fullback werd ontwikkeld om de bestuurder en de passagiers het hoogste veiligheidsniveau te bieden. De cabine is uitgerust met 7 airbags (2 frontale airbags, 2 zijdelingse airbags, 2 gordijnairbags, en 1 knieairbag voor de bestuurder). Bij een aanrijding trekken de gordelspanners bovendien progressief en automatisch de gordels strak om het contact met de airbags te verzachten.

 

ESC

Het ESC-veiligheidssysteem (elektronische stabiliteitscontrole) is standaard op de Fullback. Door automatisch wielen af te remmen zorgt het ervoor dat de wagen op het met het stuur gekozen traject blijft. Een antislipsysteem remt de wielen af wanneer die doorspinnen op een gladde ondergrond.

 

LDW

Bij snelheden boven 65 km/u waarschuwt het Lane Departure Warning-systeem u visueel en met een geluidssignaal als de wagen zijn rijstrook verlaat.

 

TSA

Ook een maximale veiligheid tijdens het slepen: als de aanhangwagen zou beginnen te slingeren, maakt Trailer Stability Assist de wagen en de aanhangwagen opnieuw stabiel door automatisch het motorvermogen en de remkracht op elk van de wielen van de pick-up te moduleren.

 

Snelheidsbegrenzer

In de Fullback kunt u de rijsnelheid instellen met de instelbare snelheidsbegrenzer. Als u sneller rijdt, wordt u er visueel en met een geluidssignaal op attent gemaakt dat u moet vertragen.

 

Prestaties

 

Hill Holder

Vertrekken op een helling verloopt moeiteloos, zelfs met volle belading. De Hill Holder van de Fullback houdt de pick-up op een helling automatisch nog enkele seconden op zijn plaats zodat hij niet achteruitrolt en u dus rustig kunt wegrijden.

 

Ophanging

Om hem zowel op de verharde weg als offroad een onklopbare stabiliteit te geven, heeft de Fullback vooraan een ophanging met dubbele A-armen en stabilisatorstang, en achteraan een starre as met bladveren. De Fullback: het beste antwoord in elke situatie.

 

Draaistraal

De Fullback dankt zijn immense veelzijdigheid aan zijn aanpassingsvermogen en laadvermogen, gecombineerd met een wendbaarheid van topklasse, met onder meer een draaistraal van slechts 5,9 meter.

 

Aandrijving

Ongeacht het terrein waarmee u tijdens het werk geconfronteerd wordt, de vierwielaandrijving zorgt ervoor dat u het op de juiste manier kunt aanpakken. Met de elektronische 4WD-selector verdeelt u snel en ideaal het koppel over de wielen.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Motor

Diesel 2.4 150 pk

De Fullback wordt aangedreven door een volledig van aluminium gemaakte 2,4-liter turbodieselmotor, die gekoppeld kan worden aan een manuele 6-versnellingsbak of 5-trapsautomaat. Als het erop aankomt, weet de Fullback te presteren.

 

 • MAX. VERMOGEN
  (EG) – KW (PK) BIJ T/MIN
  150 BIJ 3500
 • MAX. KOPPEL
  (EG) – NM BIJ T/MIN
  380 BIJ 1500/2500
 • TOPSNELHEID
  174 (KM/U)
 • BRANDSTOFVERBRUIK
  6.9 (L/100 KM) VOLGENS RICHTLIJN 2004/3/EG
  * 7,5 met automatische versnellingsbak (4WD)
 • CO2-UITSTOOT
  180 (G/KM)
  * 196 met automatische versnellingsbak (4WD)

 

Diesel 2.4 180 pk 4WD

De configuratie met 133 kW/180 pk en de elektronische 4WD-selector laten uw Fullback de zwaarste uitdagingen tot een goed einde brengen en stemmen zijn prestaties af op het terrein. Maximaal vermogen, maximale resultaten.

 

 • MAX. VERMOGEN
  (EG) – KW (PK) BIJ T/MIN
  180 BIJ 3500
 • MAX. KOPPEL
  (EG) – NM BIJ T/MIN
  430 BIJ 2500
 • TOPSNELHEID
  179 (KM/U)
 • BRANDSTOFVERBRUIK
  6.9 (L/100 KM) VOLGENS RICHTLIJN 2004/3/EG
  * 7,5 met automatische versnellingsbak (4WD)
 • CO2-UITSTOOT
  180 (G/KM)
  * 196 met automatische versnellingsbak (4WD)
Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Fiat Professional Fullback

Testen
Hebt u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Hebt u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.