Dealer

De Cabriolet voor de prijs van de Berline(1) !
Nettoprijs alle kortingen inbegrepen vanaf € 15.990(2)

hetzij de prijs van de 500 Collezione berline
hetzij een totaal voordeel van € 3.000 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Belangrijkste standaarduitrustingen :
• U-Connect LIVE 5", Radio, MP3, USB, AUX & Bluetooth
•  In de hoogte verstelbaar stuurwiel
•  Elektrische ruiten vooraan
•  Afstandsbediening voor centrale deurvergrendeling
•  7 Airbags
•  Snelheidsbegrenzer

___________________________________________________________________________________________________________________________

(2)Aanbevolen catalogusprijs : € 18.990 
Korting : - € 1.000 
Nettoprijs : 17.990

Overnamepremie(3): - € 1.000 
Stockpremie(4) : - € 1.000 
Nettoprijs , alle kortingen inbegrepen: € 15.990 

Totaal voordeel : 
3.000 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Foto ter illustratie en niet contractueel.

(1) Aanbieding geldig op alle Fiat 500 Cabrio beschikbaar in stock. De prijs van de 500 cabrio alle kortingen inbegrepen (zie details van kortingen boven) komt overeen met de aanbevolen catalogusprijs van de 500 berline versie van hetzelfde model.

(3) Overnamepremie geldig bij aankoop van een Fiat 500C van 3 juli tot en met 27 augustus 2018. De overnamepremie is geldig bij overname van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam, staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende netwerk. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.fiat.be.

(4) Aanbod geldig bij aankoop van een FIAT 500C  van 3 juli tot en met 27 augustus 2018 op een gelimiteerde stocklijst van geïdentificeerde wagens beschikbaar gedurende deze periode. Aanbod geldig in het deelnemend netwerk.