Dealer

Nettoprijs alle kortingen inbegrepen:  € 14.100(1)


hetzij een totaal voordeel van € 4.500

___________________________________________________________________________________________________________________________

Belangrijkste standaarduitrustingen :
• U-Connect LIVE 7" Navigatie, Radio, DAB, MP3, USB, AUX & Bluetooth®
•Integratie Apple CarPlay* & Android Auto**
• Parkeersensoren achteraan
• 16'' Lichtmetalen velgen
• Airconditioning
• Cruise Control
• LED-dagrijlichten vooraan
• Mistlampen

___________________________________________________________________________________________________________________________

(1)Aanbevolen catalogusprijs : € 18.600
Korting : - € 1.500
Nettoprijs : € 17.100

ECOpremie(2) : - € 1.500
Stockpremie(3) : - € 1.500
Nettoprijs , alle kortingen inbegrepen: € 14.100

Totaal voordeel : € 4.500

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Foto ter illustratie en niet contractueel.

* Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlay-logo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de bediening van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone, iPod of iPad kan invloed hebben op de draadloze prestaties.

** Android Auto is een handelsmerk van Google Inc en zal pas later beschikbaar worden in België.

(2) ECOpremie geldig bij aankoop van een Fiat 500L  Mirror van 3 juli tot en met 24 augustus 2018. De overnamepremie is geldig bij overname van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam, staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende netwerk. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.fiat.be.

(3) Aanbod geldig bij aankoop van een FIAT 500L  Mirror  van 3 juli tot en met 24 augustus 2018 op een gelimiteerde stocklijst van geïdentificeerde wagens beschikbaar gedurende deze periode. Aanbod geldig in het deelnemend netwerk.